Born_Wild_Photography_nyfødt_Maria_Hild

Naturlig nyfødtfotografering

Jeg tilbyr naturlig nyfødtfotografering, uten rekvisita og poseringer. Jeg kommer hjem til dere, eller eventuelt til sykehuset for en fresh48, og dokumenterer den der første tiden sammen som er så spesiell og magisk, men veldig lett å glemme. Alle de små nydelige detaljene, uttrykkene de gjør når de sover, gjespene og hvor små de er i favnen din. Dere sammen som familie, akkurat som dere er.  

"Vi hadde en veldig fin opplevelse med Maria/Born Wild Photography som fotograferte vår nyfødte sønn da han var 8 dager gammel. Hun har en veldig god følelse for å ta bilde av en veldig liten baby og benytter flotte instillinger og sin utmerkede fotostil som gjør at fotografiene forteller hjertevarme familiehistorier. Vi er veldig fornøyde med portrettene av både sønnen og oss tre som familie og kan anbefale Maria på det sterkeste."
- Corinna
20191028-Nyfødtfotografering494.jpg

Vanlige spørsmål

Når skal vi booke nyfødtfotografering?

Så fort dere har en termindato bør dere ta kontakt med meg, slik at jeg kan holde av tid til dere. Etter at babyen er født, tar dere kontakt, slik at vi kan avtale en tidspunkt som passer. 

Hvor lenge varer en fotografering?

Normalt sett varer en nyfødtfotografering 2-3 timer. En nyfødt baby trenger rolige omgivelser og det er viktig at det ikke er noen stress, uten bare kos og hygge.

Hvor gammel bør babyen være for en nyfødtfotografering?

Normalt sett bør ikke babyen være eldre enn 14 dager, men da jeg tilbyr naturlig nyfødtfotografering uten poseringer går det helt fint hvis babyen er eldre også.

Hvordan går en nyfødtfotografering til?

Nyfødtfotograferingen gjøres i fred og ro i trygge omgivelser i deres eget hjem. Jeg kommer til å dokumentere alle de små detaljene; gjespene, dere sammen som familie på en ekte og naturlig måte. En nyfødtfotografering med meg skal føles uhøytidlig og uten noe stress, og det  Avhengig av vær og temperatur, kan vi både ta bilder inn og ute. 

 

Hvordan booker vi en fotografering?

Ta kontakt med meg på e-post (hello@bornwildphotography.no), eller gjennom å fylle ut kontaktskjemaet nederst på siden. Jeg vil da ta kontakt med dere på telefon slik at vi kan bli bedre kjent med hverandre.

Booker du en nyfødtfotografering med meg så får du en gratis gravidfotografering på kjøpet (verdi 1550,-, digitale filer kommer i tillegg).  

"Maria er en dyktig fotograf som kan å fange øyeblikkene. Hun ønsket å vite litt om oss før hun tok bildene, og ønsket å fotografere oss som familie, ikke bare en hvilken som helst oppstilt familie. Hun var rolig og dempet og skapte en god atmosfære til å fotografere oss med en våken og etterhvert sovende baby. Resultatet ble vi også veldig fornøyd med - vakre bilder med fin bruk av lys og skygger med personlighet og detaljer. Anbefales virkelig."

-Heidrun

Klar for å bestille fotografering eller har du flere spørsmål?