20180226-ElineogLeoValentine360.jpg

Moderskapfotografering

Ekte og naturlige portretter av deg som kvinne og mamma, og ditt barn. Å bli mamma forandrer alt, og ditt samspill med ditt barn fortjener å bli dokumentert.  

"Maria er en dyktig fotograf som kan å fange øyeblikkene. Hun ønsket å vite litt om oss før hun tok bildene, og ønsket å fotografere oss som familie, ikke bare en hvilken som helst oppstilt familie. Hun var rolig og dempet og skapte en god atmosfære til å fotografere oss med en våken og etterhvert sovende baby. Resultatet ble vi også veldig fornøyd med - vakre bilder med fin bruk av lys og skygger med personlighet og detaljer. Anbefales virkelig."

-Heidrun

20190521-värmland102.jpg

Vanlige spørsmål

Hvor skal vi møtes for moderskapfotografering?

Jeg bruker i hovedsak naturlig lys ved fotografering, så vi vil møtes ute eller hjemme hos dere avhengig av årstid og deres ønsker. Har du et spesielt sted som betyr mye for deg, så vil vi kunne møtes der. 

Hvor lenge varer en moderskapfotografering?

Normalt sett varer en fotografering 1-2 timer, men det er ikke noen stress og vi tar den tid vi trenger for å få fine bilder. 

Hvordan går en moderskapfotografering til?

Vi møtes på avtalt sted og så vil jeg at du og ditt barn skal være sammen, slik at jeg kan fange deres unike samspill og relasjon. 

Hvordan booker vi en fotografering?

Ta kontakt med meg på e-post (hello@bornwildphotography.no), eller gjennom å fylle ut kontaktskjemaet nederst på siden. Jeg vil da ta kontakt med dere på telefon slik at vi kan bli bedre kjent med hverandre. 

Klar for å bestille fotografering eller har du flere spørsmål?