pregnant woman lying in the woods with closed eyes.

Gravidfotografering

Jeg vil fange den voksende magen og denne fantastiske tiden med et nytt spirende liv i magen. Gravidfotografering er en flott måte å få minnes denne tiden når barnet fortsatt var i magen din, og er en hyllest til den fantastiske kvinnekroppen. 

"Maria er super flink på å ta bilda og ikke bare ta like bilda av alle, men å få fram personligheta og øyeblikk! Vi e så fornøyd med både gravidbilda og nyfødtbilda!"

- Ida

Born Wild Photography. Gravidfotograferi

Vanlige spørsmål

Hvor skal vi møtes for gravidfotografering?

Jeg bruker i hovedsak naturlig lys ved fotografering, så vi vil møtes ute eller hjemme hos dere avhengig av årstid og type av bilder du ønsker. Har du et spesielt sted som betyr mye for deg, så vil vi kunne møtes der. 

Hvor lenge varer en gravidfotografering?

Normalt sett varer en fotografering 1-2 timer, men det er ikke noen stress og vi tar den tid vi trenger for å få fine bilder. 

Hvordan går en gravidfotografering til?

Vi møtes på avtalt sted og så vil jeg fotografere deg alene og/eller sammen med familien din. Jeg vil at en fotografering med meg skal føles avslappet, uhøytidlig og uten stress. Det skal være en hyggelig aktivitet for alle sammen. Jeg vet at det kan føles ubekvemt å stå foran kameraet, men jeg vil veilede dere, slik at dere kan slappe av og ha det hyggelig. 

Hvordan booker vi en fotografering?

Ta kontakt med meg på e-post (hello@bornwildphotography.no), eller gjennom å fylle ut kontaktskjemaet nederst på siden. Jeg vil da ta kontakt med dere på telefon slik at vi kan bli bedre kjent med hverandre. 

Booker du en nyfødtfotografering hos meg, så får du en gratis gravidfotografering på kjøpet (verdi 1550,-, digitale filer kommer i tillegg). 

Klar for å bestille fotografering eller har du flere spørsmål?