Mamma, pappa og barn omfavner hverandre. Familiefotografering. Born Wild Photogra

Familiefotografering

Familiefotografering handler om fange deres familie akkurat som dere er. Jeg ønsker at bildene skal være uhøytidlige og varme. Dere kan leke, tøyse og kose, og barna får lov til å være barn. Fotograferingen skjer altid på barnas premisser og skal være en hyggelig aktivitet for både store og små. 

"Vi hadde en kjempefin opplevelse på familiefotografering med Born Wild Photography. Vi avtalte å møtes i skogen. Mens vi gikk en tur, og så på naturen, oppdaget steiner, pinner, en bekk, insekter og trær, fanget Maria stundene og øyeblikkene. Maria var også veldig til stede og var opptatt av oss, sønnen og hunden vår og at vi skulle få en fin opplevelse. Bildene fikk vi kort tid etter og de var helt nydelige. Anbefales på det sterkeste!"

-Pernille

Born Wild Photography. Familiefotografer

Vanlige spørsmål

Hvor skal vi møtes for familiefotografering?

Jeg bruker i hovedsak naturlig lys ved fotografering, så vi vil møtes ute eller hjemme hos dere avhengig av årstid og type av bilder dere ønsker. Har du et spesielt sted som betyr mye for deg, så vil vi kunne møtes der. 

Hvor lenge varer en familiefotografering?

Normalt sett varer en familiefotografering 1-2 timer, men det er ikke noen stress og vi tar den tid vi trenger for å få fine bilder. 

Hvordan går en familiefotografering til?

Vi møtes på avtalt sted og så vil jeg at dere skal være samme som familie. Jeg vil at en fotografering med meg skal føles avslappet, uhøytidlig og uten stress. Det skal være en hyggelig aktivitet for både store og små, og barna får lov til å være barn. De kan både tulle og tøyse. Jeg vil at dere skal fokusere på hverandre og ikke tenke så mye over at jeg er der. Jeg vet at det kan føles ubekvemt å stå foran kameraet, men jeg vil veilede dere, slik at dere kan slappe av og ha det hyggelig. 

Hvordan booker vi en fotografering?

Ta kontakt med meg på e-post (hello@bornwildphotography.no), eller gjennom å fylle ut kontaktskjemaet nederst på siden. Jeg vil da ta kontakt med dere på telefon slik at vi kan bli bedre kjent med hverandre. 

"For en opplevelse!
Maria kom hjem til oss slik at barna fikk være i trygge og rolige omgivelser. Uten noe som helst form for mas eller stress lot hun barna leke og kose seg mens hun tok helt fantastiske bilder! 
Bildene er de fineste og mest personlige familiebildene vi har tatt og jeg kommer til å anbefale Maria og bruke henne som fotograf ved en senere anledning. 
Fornøyd er bare forbokstaven for hva jeg er!"  

- Lisbeth

Klar for å bestille fotografering eller har du flere spørsmål?