Online doulastøtte - tilbud | Born Wild Photography
Jeg begynner nå å tilby online doulastøtte. Dette passer perfekt for deg som ønsker personlig støtte og veiledning under svangerskapet, fødsel eller i barseltiden, men som ikke ønsker/har mulighet til hands-on støtte. Kanskje du bor et sted der det ikke finnes noen doula, eller kanskje du opplever økt usikkerhet og mangel på støtte pga koronaviruset som gjør at hverdagen plutselig ser veldig annerledes ut.


Gjennom online doulastøtte kan jeg tilby emosjonell støtte og veiledning i den spesifikke situasjonen du befinner deg i, uansett om dette er i svangerskapet, under fødselen, eller i barseltiden. Kanskje du trenger støtte i den tidlige fasen av fødselen, slik at du klarer å være hjemme litt lengre, istedenfor å måtte reise til sykehuset og være der uten partner som kun får være med fra starten av den aktive fasen av fødselen pga koronaviruset. Kanskje du trenger veiledning og kunnskap om dine valgmuligheter og rettigheter, hvilke spørsmål det kan være lurt å stille i ulike situasjoner, slik at du kan ta beslutninger som føles riktige for deg og din baby. Kanskje din partner trenger noen flere verktøy for å kunne hjelpe deg best mulig. Kanskje du trenger veiledning i ulike teknikker for å best mulig takle smerte. Kanskje du trenger veiledning i ammestillinger eller bæring i sjal. Eller kanskje du bare trenger noen å snakke med, å få luftet tankene dine. Uansett hva du trenger, så er jeg her for deg.


Alle samtaler vil foregå via Facetime, og du vil også kunne sende meg spørsmål på melding/messenger som jeg vil kunne svare på.


Normal pris for online doulastøtte er 890,-/time, men jeg tilbyr nå dette for 700,-/time i en begrenset periode.


Hvis du ønsker å bestille online doulastøtte, har flere spørsmål, eller ønsker å snakke med meg litt på forhånd før du bestemmer deg, ta kontakt med meg på hello@bornwildphotography.no


Varme hilsener Maria

0 kommentarer