Nyfødtfotografering - spørsmål og svar

Oppdatert: 12. juli 2020Hvilken type av nyfødtfotografering tilbyr du?

Tradisjonelt sett har nyfødtfotografering ofte skjedd i studio, der man plasserer babyen i en eller annen positur, i en kurv eller kasse. Dette tilbyr jeg ikke, og anledningen til det er enkel, det er fordi jeg ikke føler slike bilder vekker noen større følelser hos meg. Jeg vil heller fange deg og din baby på en naturlig måte sammen, akkurat i dette øyeblikket, akkurat som dere er. Jeg vil dokumentere den der første tiden, når alt er nytt, og man prøver å lære å kjenne hverandre. Jeg vil at bildene jeg tar skal bli et verdsatt minne fra denne spesielle tiden, et minne for dere foreldre, men også for deres baby når han/hun blir eldre. Nyfødtfotografering vil finne sted på fødestedet (fresh 48) eller hjemme i trygge omgivelser.

Når bør man ta bildene? Det blir ofte sagt at nyfødtfotografering bør skje før babyen fyller 10 dager, men da dette ikke er en tradisjonell nyfødtfotografering der babyen bør sove mest mulig for å kunne ligge i ulike positurer, så er ikke dette så viktig. En fordel med at babyen er litt eldre er at den ofte er mer våken og man derfor kan få flere forskjellige typer av bilder. Det er best om dere tar kontakt så fort dere vet at dere ønsker nyfødtfotografering, for da holder jeg av tid til dere. Etter fødselen tar dere kontakt igjen, så finner vi en dato som passer for dere.


Hvordan går en nyfødtfotografering til? Jeg kommer til dere, og så bruker vi den tiden vi trenger for å få tatt vakre bilder. Oftest tar det noen timer. Da har vi god tid til å bli litt kjent og dokumentere all kos, kjærlighet, amming og detaljer.

Hvis du har noen fler spørsmål eller ønsker å booke en nyfødtfotografering, bare ta kontakt med meg på hello@bornwildphotography.no


#nyfødt #nyfødtfotograf #nyfødtfotografering #nyfødtfotografoslo

0 kommentarer