Naturlig nyfødtfotografering hjemme i trygge omgivelser | Born Wild Photography

Oppdatert: 12. aug. 2020


Mamma som ammer sitt barn og skratter med sin partner. Naturlig nyfødtfotografering av Born Wild Photography. Oslo, Elverum, Innlandet
Naturlig nyfødtfotografering av Born Wild Photography. Oslo, Elverum, Innlandet

Å bli mamma, og pappa, er det største som skjer i livet. Den der første tiden hjemme med en liten nyfødt baby er helt spesiell og magisk, det er nok alle som har blitt foreldre enig i. Begrepet nyfødtbobla er veldig passende. For plutselig så dreier seg alt om denne lille nye personen som man skal lære kjenne. Det er amming, byssing, soving, raping, bleieskift, og kos døgnet rundt. Det er hormoner og følelser høyt og lavt. Det er kjærlighet, trøtthet, barseltårer og glede i en salig miks. Av og til kan det følelse som om tiden med en nyfødt står still, men babyen vokser, og plutselig er den der første fantastiske og iblant slitsomme, tiden over.


Jeg elsker å få dokumenterer den der første tiden sammen som familie. Jeg vil fange dere akkurat som dere er. Jeg vil fange de ekte følelsene, slik at når dere ser på bildene flere år etterpå vil huske hvordan det var akkurat da. Å ta bildene i deres eget hjem gjør at bildene blir ekstra personlige og uhøytidelige, og dere trenger ikke å stresse med å reise noe sted med en liten nyfødt. Disse bildene vil bli et koselig minne både for dere som foreldre, men også for babyen når det vokser opp.


Her kommer et utvalg av bilder fra en helt nydelig nyfødtfotografering. Normalt vil et galleri fra en nyfødtfotografering bestå av minimum 50 bilder, men ofte mye, mye mer da det er så mye fint å fange. Disse bildene som jeg viser her har foreldrene godkjent at jeg kan dele med dere, og det er jeg veldig takknemlig for.

Ønsker du en naturlig nyfødtfotografering, ta kontakt med med på hello@bornwildphotography.no

Jeg tilbyr naturlig nyfødtfotografering i Oslo, Elverum, Hamar og omegn.


#nyfødtfotografering #nyfødtfotograf #nyfødtfoto #nyfødtfotograferingoslo #nyfødtfotografoslo #oslo #elverum #hamar #nyfødt


0 kommentarer