Mamma og sønn fotografering | Born Wild Photography

Oppdatert: 12. aug. 2020


Mamma som holder og koser med sin baby. Ammebilde av Maria Hildebrand ved Born Wild Photography. Oslo, Elverum, Innlandet.

I sommer fikk jeg mulighet til å fotografere denne vakre mammaen og hennes sønn. Solen strålte og myggen var ikke for ille ;)


Å få fotografere samspillet mellom mamma og baby er noe jeg er veldig glad i, og gjør meg varm i hjertet. Jeg ønsker ikke å ta oppstilte bilder med påtvungne smil uten jeg ønsker å fange dere akkurat som dere er nå i denne fasen i livet. De uperfekte og vakre øyeblikkene i livet. Som mamma til to små, vet jeg hvor fort tiden går og og hvor fort disse små babyen vokser og utvikler seg. Jeg ønsker å fange alle de morsomme uttrykkene til babyen, hvor små de er i favnen din, hvor elsket de er, følelsen av å være mamma.


Ikke vent med å få dokumentert familien din. Jeg lover deg, du vil ikke angre på å ha kjærlighetsfulle bilder av deg og familien din sammen.0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle