Lekfulle barneportrett | Barnefotografering | Born Wild Photography

Oppdatert: 14. sep. 2020


Barn spiser stor glass. Familiefotografering av Maria hildebrand ved Born Wild Photography. Oslo, Elverum, Innlandet.


Å fotografere barn er noe jeg synes er veldig morsomt. Som alltid når jeg fotograferer mennesker så ønsker jeg å fange barnets personlighet, og det er nok også derfor jeg ikke liker å posere barna, eller at de skal smile stivt og se rett i kamera.


Når jeg fotograferer barn så ønsker jeg at de skal få være akkurat det, barn. En barnefotografering skal være en hyggelig aktivitet, og ikke noe som føles påtvunget eller stivt. Fotograferingen vil skje på barnas premisser. Barna skal kunne få tøyse, leke, være sjenert og bare være seg selve. En barnefotografering kan av og til føles litt kaotisk, og at det er armer og bein overalt, men jeg lover deg, at når barna får lov til å være seg selve så vil også bildene bli mer ekte og personlige. Spesielt med små barn er det veldig fint å ta bildene hjemme hos dere, for eksempel i hagen deres. Da er barna i trygge omgivelser, og det blir ikke noe mas og stress med å få barna inn i bilen og reise et sted. Ved å for eksempel bruke mat, vann eller såpebobler så vil man kunne få fantastiske og lekfulle bilder som fanger akkurat det å være barn.


Har du flere spørsmål angående barnefotografering, bare ta kontakt for en uforpliktende prat (hello@bornwildphotography.no)!


Jeg tilbyr familiefotografering i Innlandet, Oslo og omegn.0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle