Foggy morning | Motherhood session | Born Wild Photography

Oppdatert: 22. juli 2020Nothing in natures lives for itself. Rivers don’t drink their own water. Trees don’t eat their own fruit. The sun doesn’t shine for itself. A flower’s fragrance is not for itself. Living for each other is the rule of nature


Hva kan jeg si? Denne tidlige morgonen var bare helt magisk. Tåka lå som et vakkert og magisk slør over vannet og landskapet, og gir det der lille ekstra til bildene. Og tusen takk til denne sporty mammaen som til tross for en kjølig morgen, gikk ut i vannet uten å tvile.


Jeg føler meg så heldig som får muligheten til å fange kjærligheten mellom en mamma og hennes baby. Mitt ønske når jeg fotograferer foreldre og barn er å fange følelser. Jeg vil fange kjærligheten og relasjonen dere imellom. Jeg vil at disse bildene skal minne deg på hvordan det føltes når du holdt barnet ditt i favnene, når de små fingrene grep etter dine. Hvordan det føltes når dere så på hverandre.


Bare ta kontakt med meg hvis du ønsker at jeg skal fotografere deg og din familie, og skape noen vakre minner.0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle