Deler jeg alle mine kunders bilder i sosiale medier?

Som profesjonell fotograf er det selvfølgelig viktig for meg å kunne dele bilder som jeg tar på min hjemmeside eller i sosiale medier. Nesten alle mine kunder kommer til meg fordi de har sett mine bilder og liker stilen min. Hvis jeg ikke har bilder å vise frem så vil det være vanskeligere for meg å kunne arbeide som fotograf. Jeg er derfor veldig takknemlig for de som tillater at jeg deler noen bilder.


Men når det er sagt, så er det å respektere integriteten til de jeg arbeider med mye viktigere. Spesielt da jeg fotograferer fødsler, som er et veldig personlig og intimt øyeblikket. Dette handler for meg om både lojalitet og tillit. Ikke alle ønsker å ha bilder på barna sine eller familien sin på nettet, og det er helt greit.


Jeg deler ALDRI noe bilder som mine kunder først ikke har godkjent. Og hvis det er slik at noen ønsker å holde alle sine bilder private, så respekterer jeg dette uten spørsmål. Jeg vil aldri tvinge noen til å dele noe de ikke er komfortable med.


Maria ❤️0 kommentarer