Omtaler

"Jeg er dypt takknemlig for at Maria ville fotografere fødselen av vår tredje sønn. Før fødselen hadde vi kontakt per mail og telefon. Hun ga grundig informasjon om hvordan fødselsfotograferingen ville gå til, både muntlig og skriftlig. Da den store dagen kom varslet vi henne på telefon, og hun ankom sykehuset like etter oss. Hun ble en naturlig del av teamet som ellers bestod av meg, mannen min, jordmor og jordmorstudent. 

På bakgrunn av samtalene vi hadde hatt før fødselen og et fortsatt godt inntrykk av Maria etter å ha møtt henne, så følte jeg meg helt komfortabel med å ha en fotograf i rommet gjennom alle fødselens faser. Jeg glemte nesten av at hun faktisk var der for å fotografere. Hun var en god samtalepartner mellom riene i latensfasen, både for meg og mannen min. Når pressriene nærmet seg merket jeg ikke at Maria var i rommet. Jeg kunne konsentrere meg fullt og helt om jobben jeg skulle gjøre. Bildene fra akkurat denne delen av fødselen ble veldig spesiell for meg å se i etterkant, Maria har lykkes i å fange smerten og spenningen jeg følte. Det var fint og sårt på samme tid å se ansiktsuttrykkene til meg og mannen min underveis, og hvordan de endret seg når lille Brage endelig var trygt plassert i armene mine. Alle bildene har et veldig ekte uttrykk.

For oss er disse bildene og videoen uvurderlige minner som vi kommer til å ha glede av i all framtid. Jeg ser frem til den dagen Brage selv er stor nok til å få se hvordan alt gikk til den dagen han ble født. Maria er ikke bare en dyktig fotograf, hun har også et behagelig og fint vesen. Jeg kan på det varmeste anbefale henne som fotograf for alle som ønsker å forevige fødselen sin."

- A

"Det å invitere med seg Maria inn på fødestua var veldig hyggelig. Etter flere telefonsamtaler føltes hun ut som en venninne, selv om vi aldri hadde møttes før. Litt skeptisk var jeg til å ha med en fotograf, men Maria er fantastisk til å forstå når hun kan ta plass og når hun skal holde seg i bakgrunnen. 
Bildene ble så uttrykksfulle og personlige. Hun fanger de øyeblikkene som betyr så mye og som man glemmer så fort. Interaksjonene, blikkene, smerten og latteren. Jeg elsker å se i albumet fra da sønnen min kom til verden. For å virkelig skru på følelsene setter jeg på filmen. 
Kan virkelig anbefale Maria- Born Wild Photography"

-Ella

"Når jeg så oppslaget til Maria angående fødselsfotografering syntes jeg det hørtes veldig spennende ut, men jeg var også litt i tvil på om dette var noe for meg. I fødsel er man tross alt i en sårbar situasjon, og jeg visste ikke hvordan jeg ville reagere med å ha en ekstra person på fødestuen, en fotograf til og med. Idag er jeg veldig glad for at vi tok valget om å ha fødselsfotograf. Vi sitter igjen med over hundre fantastiske bilder av fødselen til datteren vår. Bildene gjenspeiler virkelig følelsene vi opplevde underveis. Maria var ikke bare god å ha som fotograf, hun var også en god støtte som kom med oppmuntrende ord underveis når vi pratet. Hun var dyktig på å lese både meg og situasjonen, og det var godt å få noen positive samtaler. Når vi ikke snakket sammen merket jeg knapt at hun var i rommet. Hun er også veldig selvstendig, og når min fødsel til slutt endte med keisersnitt var det hun selv som ordnet med legene så hun fikk ta bilder på operasjonsstua, så jeg fikk bruke tiden til å konsentrere meg om meg og mitt. Vi er veldig fornøyd med kvaliteten på bildene, og at vi fikk både fargebilder og sort hvitt bilder. Vi liker Maria sin stil som fotograf, og hvordan hun klarer å fange de ekte øyeblikkene. Maria har klart å forevige hele fødselen fra start til slutt. Og når jeg fikk se bildene kom mange glemte minner tilbake. Det er nemlig ikke lett å huske alt når man er i en sin egen boble under fødsel, og derfor er jeg veldig glad for at hun var med oss." 

- Nora

"Maria er en dyktig fotograf som kan å fange øyeblikkene. Hun ønsket å vite litt om oss før hun tok bildene, og ønsket å fotografere oss som familie, ikke bare en hvilken som helst oppstilt familie. Hun var rolig og dempet og skapte en god atmosfære til å fotografere oss med en våken og etterhvert sovende baby. Resultatet ble vi også veldig fornøyd med - vakre bilder med fin bruk av lys og skygger med personlighet og detaljer. Anbefales virkelig."

-Heidrun

"Maria leverer virkelig! Er kjempefornøyd med både fotoseansen og ikke minst de flotte bildene. Kan virkelig anbefales dersom man ønsker seg personlige bilder som er litt utenom det vanlige!"

- Hanne

"Maria er super flink på å ta bilda og ikke bare ta like bilda av alle, men å få fram personligheta og øyeblikk! Vi e så fornøyd med både gravidbilda og nyfødtbilda!"

- Ida

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 © 2018. Born Wild Photography by Maria Andersen Hildebrand. 

Gravidfotografering/Fødselsfotografering/Nyfødtfotografering/Familiefotografering/ Oslo, Innlandet og omegn

 Fødselsfotografering babyfotografering barnefotografering familiefotografering nyfødtfotografering fødselsfotograf fotograf fotografering tromsø bardufoss setermoen