Mitt mål som fotograf er å fange det naturlige, det ekte. Jeg ønsker ikke å ta bilder der alle ser inn i kameraet og smiler stivt. Jeg vil fange genuine øyeblikk og relasjoner til dem vi elsker mest av alt. Jeg vil at dere skal være tilstede med hverandre. 

Om du leter etter den rimeligste fotografen, så er jeg ikke den rette for deg. En fotografering med meg handler ikke kun om å "knipse noen fine bilder", det handler om å fange deg og din familie, deres historie, akkurat som dere er. Jeg fotograferer med hjertet, og det er derfor viktig for meg å arbeide med mennesker som elsker mitt arbeide og min stil som fotograf. 

 

Jeg tilbyr fotografering av gravide, nyfødte, moderskap og familie, i tillegg til fødselsfotografering (som du kan lese mer om her).

Born Wild Photography. Gravidfotograferi

Gravid

Gravidfotografering med eller uten partner. En fotografering for å hylle den magiske kvinnekroppen!

1550,-

nyfødt baby i mammas favn

Nyfødt

Naturlig nyfødtfotografering hjemme i trygge og rolige omgivelser. For deg som vil fange disse første skjøre og flyktige ukene sammen som ny familie.

1850,-

20190828-Julie og Emil241.jpg

Moderskap

En fotografering for å hylle deg som mamma og relasjonen til ditt barn. 

1550,-

Born Wild Photography-080.jpg

Familiefotografering

En hyggelig familiefotografering ute eller inne. Dette skal være en koselig aktivitet for hele familien og jeg vil fange relasjonen og samspillet mellom de som du elsker mest av alt. 

1550,-

Vanlige spørsmål

Hva skal vi ha på oss?

Hva dere velger å ha på dere under fotograferingen vil ha stor innflytelse for hvordan bildene vil bli.

Jeg vet at det kan være vanskelig å velge klær, så derfor vil jeg hjelpe dere med dette på forhånd, slik at dere ikke trenger å stresse med dette samme dag som fotograferingen.

Kan vi kjøpe digitale filer?

Ja. Etter fotograferingen redigerer jeg de beste bildene, og så får dere tilgang til bildene i et privat nettgalleri. Dere kan da velge hvilke bilder dere elsker og ønsker å kjøpe. Digitale filer leveres både i høy (til print) og lav (til bruk på web) oppløsning. Pris for digitale bildepakker starter på 5o50,- (inkludert 5 digitale bilder). Kontakte meg for fullstendig prisliste.

Kan vi kjøpe produkter gjennom deg?

Ja. Ikke la minnene dine bli glemt på en harddisk. Bildene dine fortjener å vises frem på print. Det er en helt annen følelse å se på et printet bilde enn å se bildet på en skjerm. Et printet bilde, uansett om det er i et album eller henger på veggen, vil være et arvestykke som flere generasjoner kan ha glede av. Jeg tilbyr noen få nøye utvalgte profesjonelle produkter. 

Kan vi printe bildene selve?

Ja. De digitale filene dere kjøper leveres i høy oppløsning, og dere kan printe bildene til privat bruk så mange ganger dere vil. Printer dere bildene selve kan jeg ikke garantere for resultatet, men jeg vil gi dere en huskeliste med flere tips for at resultatet skal bli best mulig.